Våre ansatte

Yngve

Yngve Rogstadkjærnet er kiropraktor og åpnet Svolvær kiropraktor og idrettsklinikk i 2017. 

I tillegg til sterk kompetanse på generelle muskel- og skjelettlidelser er han spesielt interessert i idrettsskader og idrettsprestasjon, og har jobbet med en rekke idrettsutøvere på internasjonalt nivå. Han holder også kurs og seminarer over hele norden i løpeteknikk og løpsrelaterte skader. 

Yngve er utdannet ved RMIT University i Melbourne, Australia, og har studert idrettsfag ved Norges Idrettshøgskole i tillegg til en rekke etterutdanning i idrettsskader og idrettsmedisin. 

I tillegg til kiropraktortimer tilbyr Yngve løpeanalyser, sykkeltilpassing og treningsplanlegging. 

Fredrikke

Fredrikke Jerring er utdannet akupunktør ved Høyskolen Kristiania i Oslo, insitutt for helsefag, med særlig interesse for akutte og kroniske korsryggsmerter, nakkeproblematikk og skuldersmerter.

Fredrikke jobber akutt og forebyggende med muskulære og skeletale smertetilstander, i tillegg til andre plager innen manne- og kvinnehelse, fordøyelsesplager, luftveislidelser og nevrologiske lidelser, samt søvnproblemer.

Fredrikke har i tillegg videreutdannelse innenfor medisinsk akupunktur: IMS ad modum Gunn.

 

Fredrikke er medlem av Akupunkturforeningen, som stiller de strengeste kravene til medlemskap i Norge. Foreningens medlemmer er leger, tannleger, fysioterapeuter og andre med en medisinsk grunnutdannelse. Akupunkturforeningens medlemmer har en akupunkturfaglig bachelorutdannelse over 3 år.

Åpningstider:

Mandag 10-16

Tirsdag 10-19

Onsdag 8-16

Torsdag 10-16

Fredag 10-15

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

456 99 678

Vestfjordgata 14

8300 Svolvær

Nordland, Norway

© 2023 Svolvær kiropraktor- og idrettsklinikk